De 5 beste hårproduktene for å behandle hårtap

juli 2024
18
hair

Blir håret ditt tynnere og tynnere? Mister du mye hår i dusjen? Eller drømmer du om lengre og vakrere hår?

Du har sikkert lagt merke til mengden av kosttilskudd for hårvekst og andre tilskudd som har kommet I butikken de siste årene.

Jeg må innrømme at anmeldelser med 5 stjerner og facebook anbefalinger fra kjendiser og andre mennesker på internet er veldig overbevisende. Men funker virkelig vitaminer for hårvekst? Er disse vitaminene hemmeligheten til langt, skinnende og sterkt hår? Eller har vi alle blitt lurt av en overbevisende løgn? Hva er sannheten?

Samtidig som en søker opp gode og effektive hårvekst produkter kan man stille seg selv disse spørsmålene:

“Funker virkelig kosttilskudd for hårvekst?”

Hva er svaret mitt? Det funker! Det finnes mange dårlige og ineffektive kosttilskudd for hår på markedet. Men om du velger det riktige produktet kan du oppnå et fantastisk resultat.

Så klart er ikke jeg den eneste personen som sliter med hårtap, derfor har jeg gjort en utdypende undersøkelse slik at du kan finne ut om hårvekst produkt virkelig virker. På bakgrunn av denne undersøkelsen har jeg klart å lage en topp 5 liste.

I denne topp 5 listen kan du finne de beste produktene som hjelper mot hårvekst og tykkelse, og de virker!

Funker egentlig hårvekst produkter mot hårtap?

Svaret på dette er komplisert. Generelt så funker de, men kanskje ikke akkurat slik som du vil de skal funke. Vi skal forklare dette og anbefale noen av våre favoritter; men la oss gjøre dette klart: Dersom du vurderer å ta kosttilskudd for hår, så må du forstå at dette bare er tilskudd. For alvorlig hårtap burde du gå til hudlege for å diskutere behandling.

Jeg må si at kapsler og kosttilskudd er verdt å prøve. Uansett hva du bekymrer deg over når du ser deg I speilet så er det viktig at du ikke mangler noen fundamentale vitaminer. Når det kommer til å opprettholde et sunt hår så innebærer dette at du får I deg protein, jern omega 3 og vitamin B.

Topp 5 produkter for hårvekst I 2021

Når det gjelder helsen din, er det anbefalt å gjøre en utdypende undersøkelse på forhånd. Selvfølgelig vil du ikke kjøpe et dyrt produkt med et skuffende resultat…..

Derfor er de beste hårvekst produktene i denne topp 5 lista ranger basert på kvalitet og effektivitet. Selvfølgelig er kvaliteten på produktet mye viktigere enn prislappen. Ikke la dette ta fra deg motet når det kommer til helse og velvære.

Vennligst merk: Alle kosttilskuddene I vår topp 10 liste er basert på vitenskapelig forskning og resultater som er oppnådd av våre klienter. Vi kan ikke garantere resultatene som er nevnt i denne artikkelen. Resultatene varierer fra person til person, derfor burde du alltid kjøpe et produkt med fornøyd garanti.
Nr.NavnEffektivitetMann/kvinneFornøyd garanti
1Locerin10/10KvinneJa (Pengene tilbake garanti)
2Folisin10/10MannJa (Pengene tilbake garanti)
3Profolan8/10MannJa (Pengene tilbake garanti)
4Olaplex No. 36.5/10BeggeNei
5Andrelon Keratin Repair5/10BeggeNei

1. Locerin

locerin

Locerin er det høyeste anbefalte produktet i vår liste. Det er et avansert hårvekst produkt som effektivt pleier håret fra innsiden, takket være den rike formelen.

Dette produktet inneholder de beste ingrediensene for å stimulere hårvekst. Blant annet: AnaGain™ Nu, BioPerine®, Selenium SeLECT®, Åkersnelle, Kobber, Lusern, Bambus og Stornesle.

Forskning viser at Locerin kapsler kan gjøre at håret vokser opp til 10 cm innen noen få uker. [1] [2] [3]

På grunn av oppmerksomheten dette produktet har fått bade fra media og fra eksperter har vi bestemt oss for å prøve det ut.

Advarsel: Kosttilskuddet Locerin passer kanskje ikke for gravide kvinner eller ammende. Sørg for at du sjekker med legen din for å forsikre deg om at produktet er trygt å bruke.

Min erfaring

Jeg bestiller alltid Locerin kapslene på Locerins offisielle nettside. Jeg valgte den optimale pakken, som består av 3 pakker Locerin + 3 gratis pakker. 6 pakker er nok for et halvt år. Vanligvis er det anbefalt å prøve noe I 90 dager for å oppnå et godt resultat. Det er derfor jeg bestemte meg for å kjøpe den største pakken. Det kan ikke slå feil å ha litt ekstra. Utenom den optimale pakken, kan en også kjøpe en standard pakke som består av 3 pakker totalt, hvor en av dem er gratis. 3 pakker inneholder nok kapsler for 3 måneder.

Dersom du leter etter et kosttilskudd for hårvekst av høy kvalitet er dette et godt kjøp! Kosttilskudd som dette kan ikke slå feil. Det er lurt å notere seg at etterspørselen på Locerin er høy og dermed har vi kun et begrenset antall på lager. Ikke gå glipp av dette!

Jeg bestilte kosttilskuddet Locerin forrige måned og det ble levert dagen etter bestilling. Forpakningen er diskret, så ingen vil vite hva som er inni, noe som er fantastisk. Naboene mine trenger ikke vite at jeg begynner å bli skallet allerede!

Produktet kommer i en krukke som inneholder 60 kapsler. Du tar 1-2 kapsler hver dag. En krukke varer dermed 30 dager. Jeg velger å ta 2 kapsler for å oppnå et godt resultat; dette er også det anbefalte daglige inntaket.

I mellomtiden har jeg brukt Locerin i litt over en måned og jeg kan tydelige se en forskjell I håret mitt fra hvordan det var for en måned siden. Det er mye tykkere og fastere enn det det var I begynnelsen, men jeg ble overrasket av å se hvor mye det hadde vokst I lengden etter omtrent 5 uker. Jeg sliter ikke lenger med hårtap.

Personlig er jeg en stor fan av Locerin. Jeg er så fornøyd med resultatet jeg har hatt fram til nå og jeg vil fortsette å bruke dette kosttilskuddet de neste månedene.

Fortsatt ikke overbevist? Les om erfaringer fra andre Locerin brukere på denne siden.

Advarsel: Resultater varierer fra person til person. Om du ikke er fornøyd med resultatet skal du ikke bekymre deg. Locerin har en 90 dagers fornøyd garanti!

Kort oppsummering:

 • Kosttilskudd for hårvekst med den beste formelen på markedet.
 • 100% naturlig og effektiv
 • Reduserer splitte tupper
 • Beskytter mot hårtap
 • Styrker hårets tekstur og farge
 • Håret blir betydelig sunnere og mer skinnende
 • Håret blir tykkere og får mer volum
 • Gjør at håret vokser mer effektivt
 • Inneholder vitenskapelige beviste ingredienser som er effektive mot hårtap.
 • 7-10 cm lengre hår innen 4 uker

Sjekk prisene til Locerin her

2. Folisin

folisin

Dette er en av de mest populære hårvekst produktene blant men. Folisin har en unik formel som er veldig effektiv mot hårtap og for å skape nytt hår.

Dette produktet inneholder de sterkeste ingrediensene som stimulerer hårvekst hos menn:  AnaGain™ Nu, EVNolMax™, Selenium SeLECT®, PhosphaMax, BioPerine®, Dvergpalme ekstrakt og Gresskar.

 • Unik Formel
 • 100% naturlig og effektivt
 • Raskere hårvekst og mindre hårtap
 • Tykkere og fyldigere hår
 • Hjelper med å opprettholde et normalt hormonnivå
 • Opprettholder normale pigmenter i håret
 • Inneholder vitenskapelige beviste ingredienser som er effektive mot hårtap.

Flere studier har bevist at kosttilskudd for hår med ingredienser som dvergpalme er svært effektive for å skape en rask forbedring i både hårkvalitet og vekst.

En studie har bevist at dvergpalme kan effektivt forbedre hårvekst med rundt 60% hos men som er skallet I en alder mellom 23 og 64 år.

En annen studie med 62 voksne menn viste at å bruke dvergpalme I 3 måned økte hårets tetthet med 35%.

Med Folisin kapsler kan du se et resultat i løpet av 30 dager!

Sjekk prisene på Folisin her

3. Profolan

profolan

Dette produktet er den ideelle løsningen for hårtap hos menn. Produktet stimulerer hårvekst og en naturlig beskyttelse av pigmenter i håret.

Profolan er baser på naturlige ingredienser. Den består av en unik kombinasjon av Stornesle, Åkersnelle og Cystein. I tillegg inneholder Profolan flere vitaminer og mineraler.

 • Unik formel: Innovativ 3x formel
 • 100% naturlig og effektivt
 • Stimulerer hårvekst
 • Tykkere og fyldigere hår
 • Forebygger hårtap og skallethet
 • Hjelper med å opprettholde hårets naturlige farge

Kliniske studier har vist at stornesleekstrakt kan forsinke hårtap. [6]

Men det er åkersnelle som gjør at håret vokser fortere, blir sterkere og det kan redusere flass. [7]

Flere studier har vist den positive effekten Profolan har på menn. Etter 3 måneders bruk av Profolan er 90% av brukere allerede fornøyd med resultatet

Sjekk prisene på Profolan her

4. Olaplex No. 3

olaplex

Olaplex er en av de mest kompetente hårpleieproduktene som er anbefalt av frisører over hele verden. Produktet reparerer skadet hår og forebygger splitte tupper. Det blir ofte benyttet av profesjonelle, men frykt ikke, Olaplex tilbyr en rekke produkter som du kan “ta med hjem”.

Olaplex er en kjemisk forbindelse som består av en aktiv ingrediens: Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.

Denne aktive ingrediensen har to reaktive ender som binder hydrogen sulfider sammen for å forme en forbindelse av disulfid: før, under og etter prosessen. For å si det enkelt; Olaplex reparerer og styrker skadet hår, og den lar reparerer ødelagte disulfid i håret.

Det er 100% vegansk, fritt for sulfater og parabener, og gluten-fritt og det endrer ikke fargen på håret.

 • Resultater etter første bruk
 • Sterkt, mykt og skinnende hår etter bruk
 • Forbedring av hårets tekstur
 • 100% vegansk
 • Passer til alle hårtyper

No. 3 Hair Perfector er den perfekte hjelpen for å få håret i den beste tilstanden! Den passer som hjemmebehandling og forsikrer at håret blir skinnende og mykt igjen. Den forbedrer også hårets tekstur. DU kan se resultater etter første gangen du bruker den.

Sjekk prisene på Olaplex No. 3 Hair Perfector her

5. Andrelon Keratine Repair

andrelon

Nei, dette er ikke kapsler, men en fantastisk sjampo er essensiell når man skal prøve å la håret vokse. Ønsker du å styrke håret ditt? Andrelons Keratin & Repair Shampoo styrker håret og gjør det skinnende.

Denne fuktighetsgivende sjampoen tilhører Andrelons spesielle produktlinje som inneholder mikrokeratin og næringsrike essensielle oljer. Disse ingrediensene penetrerer innsiden av håret og beskytter den skadede overflaten til håret, og beskytter mot fremtidig skade.

 • Reparerer skadet hår
 • Forebygger hårtap
 • Unik formel med mikrokeratin
 • Få sunt og skinnende hår som er enkelt å style
 • 100% Resirkulerbar flaske

Keratin serum, sjampo- og balsamer kan ikke sammenlignes med keratin behandlinger i frisørsalonger. Sett bort i fra dette kan de hevde at håret kan bli mer styrket mot skade og kan reparere hår som er tørt som et resultat av varmebehandling og hårfarging. For å identifisere disse produktene kan du søke på “keratin hydro lysate” i ingredienslisten. I 2013 har forskere funnet ut at de aktive ingrediensene av keratin er en god ingrediens for mennesker som ønsker sterkere hår. [16]

Sjekk prisene på Andrelon Keratin Repair her

Jasmin behersker bokmål flytende. Jasmin er en registrert ernæringsfysiolog med ekspertise innen ernæring og helse. Hun oppnådde sin mastergrad i ernæring og helse fra Wageningen University & Research. På fritiden liker Jasmin å gå på treningsstudioet.

18 KOMMENTARER

 1. Hei. Jeg har brukt Locerin i en måned og jeg har allerede fått gode resultater: Tykkere, sunnere og lengre hår. Hvor lenge kan jeg fortsette å bruke Locerin?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Nora,

   Jeg er glad for å høre at du har fått resultater. For å få det beste resultatet er det anbefalt å bruke Locerin I 6 måneder.

 2. Jeg har brukt Locerin i 3 måneder og jeg kan allerede se en stor forskjell.

 3. Har noen prøvd Locerin? I så fall, kan du si hva du syns om dem?

  • Jeg begynte for et par uker siden og håret mitt har forbedret seg mye! Om det ikke funker så bruker jeg bare pengene tilbake garantien.

 4. Hvis jeg for eksempel begynner med Locerin kapsler, kan jeg fortsatt ta andre kosttilskudd?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Lois,

   Det spørs hvilke kosttilskudd du har lyst å bruke. Om kosttilskuddet inneholder samme vitaminer som Locerin så vil jeg anbefale å unngå dette for å forebygge en overdosering av disse vitaminene. ?

 5. Hei, Hvor gammel må man være for å kunne bruke Locerin?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Nina,

   Locerin passer for kvinner over 14 år, på grunn av mengden vitaminer i kapslene.

 6. Funker Locerin om man bare tar en kapsel om dagen istedenfor 2? Vær så snill å la meg få vite!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei anonym,

   Det vil ta litt lenger tid før du ser resultater, men de vil komme etter hvert.

 7. Kjære Jasmijn,

  Jeg er en 41 år gammel mann og I det siste har jeg opplevd ganske mye hårtap. Hvilket kosttilskudd vil du anbefale?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei William,

   Jeg vil anbefale Folisin for hårtap! Folisin er anbefalt for å forbedre menns hår og forhindre skallethet. Kontakt meg om du har flere spørsmål!

 8. Hei…

  Sønnen min har akkurat blitt 17 år og han har allerede begynt å bli skallet. Verken jeg eller mannen min sliter med hårtap eller lignende. Disse produktene høres bra ut, men tror du de vil funke for han?

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei Anita,

   Det kan hende han opplever mye stress på skolen eller han mangler vitaminer i dietten sin. Jeg vil anbefale Folisin kapslene. Folisin er et kosttilskudd for hårvekst som er rettet mot hårtap hos menn. Ingrediensene I Folisin har en vitenskapelig bevist effekt. Produktet kommer med en 90 dagers pengene tilbake garanti, hvis du ikke skulle se noen resultater.

 9. Hei,

  Jeg er en 16 år gammel jente. Jeg spiser sunt (En porsjon med frukt og grønnsaker hver dag) og jeg trener jevnlig! Fremdeles opplever jeg hårtap og håret mitt er tørt og krusete. Hva skal jeg gjøre? Vær så snill og hjelp meg!

  • Jasmijn Dijkstra

   Hei du,

   Det bra at du spiser sunt og trener! Kanskje du opplever hårtap på grunn av stress eller mangel på søvn. Jeg vil anbefale Locerin kapsler (om problemet vedvarer burde du kontakte lege!). Disse kapslene er helt naturlig og vil forbedre hårets tekstur!

 10. Hei! Jeg er en 56 år gammel kvinne og håret mitt har aldri vært sunnere, takket være Locerin. Tusen takk for anbefalingen Jasmijn!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here