All Day Burn erfaring: Virker det virkelig?

juni 2024
91
All Day Burn

All Day Burn-pillene er blitt ekstremt populære, noes om ikke er overraskende. Disse slankepillene fungerer eksepsjonelt godt.

I denne artikkelen forklarer vi om All Day Burn-pillene faktisk fungerer.

Det er også mulig å dele din egen erfaring nederst I kommentarfeltet.

Få 50 % rabatt

Hva er All Day Burn?

All Day Burn

All Day Burn-pillene inneholder de mest pålitelige naturlige slankeingrediensene: Garcinia Cambogia-ekstrakt, indisk brennesleekstrakt, grønn te-ekstrakt, krom, Vitamin B6, bitter appelsinekstrakt, paprikaekstrakt og koffein.

Kombinasjonen av disse ingrediensene gir mange slankeeffekter:

 • Vekttap [1] [2]
 • Sterk fettforbrenning [3]
 • Reduserer appetitten betydelig og gjør det mettere etter et måltid [4]
 • Øker metabolismen [5]

Få 50 % rabatt

Virker det faktisk?

Vi blir ofte spurt om All Day Burn faktisk virker. Det korte svaret på dette er: Ja.

Mange studier viser at All Day Burn-pillene absolutt hjelper med vekttap. Kombinasjonen av alle ingrediensene gir en sterk slankeeffekt.

Erfaringen fra eksisterende brukere viser også at All Day Burn er effektiv. 96% av brukerne er strålende fornøyd med resultatene.

De fleste overvektige brukere mister 5-16 kg på 5 uker

Midlertidig kampanje

Akkurat nå ha All Day Burn en midlertidig kampanje. Se alle detaljene nedenfor.

Når du kjøper All Day Burn-pakker, får du også 3 gratis. Dette velges ofte av brukerne. Vi vet ikke hvor lenge denne kampanjen kommer til å være tilgjengelig, så ta nytte av den raskt.

Klikk her for å gå til kampanjesiden >>

Kjøp All Day Burn

Du kan kjøpe disse slankepillene på det offisielle nettstedet til All Day Burn. Det er mange nettsteder som hevder å selge det for et lavere beløp. Dette er alle kjeltringer. Så vær nøye med hvor du bestiller fra!

Besøk det offisielle nettstedet til All Day Burn her >>

Under kjøpsprosessen kan du velge å betale I etterkant eller å betale umiddelbart.

Fraktkostnadene avhenger av hva du velger:

 • BETAL NÅ (KREDITTKORT) – Shipping: 100.00 kr

Frakt innen Norge er innen en arbeidsdag (dette kan være lengre på grunn av den høye etterspørselen etter All Day Burn). Pakken har diskre innpakning, så ingen vil vite hva som er i esken.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan bruke All Day Burn

Anbefalt dose er 2 kapsler per dag. Ta pillene med omtrent 300ml vann.

Kan kvinner bruke All Day Burn?

Ja, dette produktet er ment for både kvinner og menn.

Er All Day Burn trygt?

Ja! All Day Burn er helt trygt og effektivt. Helt fri for bivirkninger.

Hvor raskt ser jeg resultater?

Dette er vanskelig å si, ettersom det avhenger av dietten og treningen din. De fleste brukere ser resultater i løpet av en uke.

OVERSIKT OVER TILBAKEMELDING
Keto Actives
Jasmin behersker bokmål flytende. Jasmin er en registrert ernæringsfysiolog med ekspertise innen ernæring og helse. Hun oppnådde sin mastergrad i ernæring og helse fra Wageningen University & Research. På fritiden liker Jasmin å gå på treningsstudioet.

91 KOMMENTARER

 1. Dette er de beste slankepillene jeg noensinne har prøvd. Jeg begynte i November og har allerede mistet mer enn 15 kg (jeg var overvektig). Jeg må si det er en ganske stor vekttap-pille. Noen ganger føler jeg meg kvalm, men det forsvinner etter en stund.

  • Hei Yara, har du fortsatt samme mening om dette?

   • Hi Lili,

    Jeg har vært opptatt i noen måneder nå og har fortsatt samme mening om dette. Har allerede gått ned 25 kg uten å trene (god diett). Jeg føler meg ikke lenger syk og har allerede lagt inn en ny bestilling på All Day Burn. Jeg liker virkelig fornøydgarantien deres, slik at du kan teste den med sikkerhet (var redd for at den ikke ville fungere)

 2. Har tidligere kjøpt andre fettforbrennere som Revylon og Ketox24, og ingen av dem har fungert (fant ut senere at de var svindlere).

  Derfor ga jeg All Day Burn en sjanse. Og så fornøyd jeg er! Dette produkter fungerer veldig bra. Hvis du kombinerer All Day Burn med en god treningsplan, kan du faktisk miste 20kg fett på kort tid.

  Kort oppsummert; absolutt anbefalt

 3. Hei, jeg har et spørsmål

  Jeg har brukt All Day Burn i 3 uker. For øyeblikket har jeg gått ned 6 kg, og er veldig fornøyd med det. Jeg bare lurer på om vekten vil komme tilbake når jeg stopper med fast burn.

  Hilsen

  Johnson (41 år gammel)

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Johnson,

   Vekten kommer ikke tilbake når du stopper. Du må selvfølgelig opprettholde en sunn livsstil.

   Hilsen,

   Jasmin

 4. Hallo,

  Jeg ville bare dele min opplevelse. Jeg bestilte All Day Burn i slutten av desember, og har brukt det i snart en måned.

  Jeg har kombinert disse fettforbrennerne med en diett (Atkins). Har allerede gått ned 7.5 kg. Jeg er så begeistret for resultatene; jeg tror jeg vol fortsette i noen måneder til.

  Damer og herrer, ikke glem at du må kombinere fast burn extreme med et riktig kosthold. Du vil se resultater kjempefort.

  Hilsen,

  Charlotte

 5. Hei Jasmin,

  Jeg bestilte noen flasker etter å ha lest innlegget ditt. Jeg finner ingen andre positive anmeldelser andre steder. Så jeg lurte på om dette kan ha blitt skrevet av selskapet, eller om det faktisk fungerer? Jeg kunne heller ikke finne leveringstid, så jeg var også nysgjerrig på hvor raskt du mottok bestillingen.

  Du indikerte at du har gått ned 9 kg med dette. Var det enkelt, eller måtte du ofre mye for det?

  Veldig nysgjerrig på om det fungerer for meg også. Jeg er 1.65 og rundt 71 kilo. Jeg har spist sunt i en måned og trener mer, men ser ikke resultater. Jeg håpet det skulle gå raskere.

  Hører gjerne svaret ditt. ?

  Hilsen Ruth

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Ruth,

   Jeg fikk pillene i løpet av to virkedager. Jeg bestilte dem for en stund siden (i oktober). Men siden januar har All Day Burn blitt veldig populært, så sannsynligvis kan det være forsinkelse i leveransen.

   Det stemmer at jeg gikk ned 9 kilo det gikk ganske greit. Jeg holdt meg til et godt kosthold. På grunn av All Day Burn, får du mindre lyst på snacks og metabolismen økes. Det gir deg et godt mentalt løft for å fortsette hver dag med riktig kosthold og trening.

   Jeg er sikker på at det vil hjelpe deg med målene dine ?.

   Hilsen,

   Jasmin

  • Hallo Ruth, har du fått testet om det faktisk virker?

   • Hei Nora,

    Jeg har fått testet det, og det virker veldig bra. Har allerede gått ned mye, fra 71 kg til 60 kg.

    Jeg anbefaler faktisk alle å prøve den, og hvis det ikke fungerer, er det bare å sende den tilbake. Du får pengene dine tilbake. Har du allerede lagt inn en ny ordre?

    Hilsen Ruth

 6. Hvor lenge kan du bruke den ene etter den andre? Vil dette fortsette å fungere etter noen uker, eller vil kroppen bli vant til det?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Wilson,

   Du kan bruke dette til ønsket resultat er oppnådd. Alle ingrediensene er 100% naturlige, det vil være nesten ingen tilvenning.

   Vennlig hilsen,

   Jasmin

 7. Jeg er 153 cm og veier nå 71 kg. Jeg er en kvinne på 43 år. Har 2 barn og jobber 4 dager i uken. Jeg merker nå at det krever mye arbeid for å gå ned 1 kg. Jeg spiser mye sunnere, og mister ingenting. Jeg begynner å miste motivasjonen. Jeg prøver å trene igjen, men fordi jeg har revmatisme er det noen ganger umulig å trene. Fordi hele kroppen gjør vond. Kan dette hjelpe meg? Jeg ville blitt kjempeglad hvis jeg kunne miste 5-7 kg på 1 måned. Er dette mulig? Og hvor lenge holder det med 1 flaske? Jeg vil bestille en flaske først, og hvis resultatet er bra, så kan jeg bestille tilbudet med 3 flasker.

  Ser frem til svar.

  Hilsen Chloe

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Chloe,

   Basert på din situasjon, tror jeg det ville være best å kombinere en lavkarbo-diett med All Day Burn. Med dette vil det være mulig å oppnå de ønskede resultatene raskt. 1 flaske holder i en hel måned.

 8. Hei hei!
  Jeg hadde et spørsmål.
  Jeg har veldig lyst til å gå end 15 kg raskt.
  Spørsmålet mitt er siden jeg har skjoldbrukskjertelsykdom som kan kureres og bør bli bedre med medisiner, om jeg kan bruke dette produktet?
  Siden jeg ønsker å begynne å bruke pillene.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Lia,

   Å gå ned 15 kg på kort tid er vanskelig, men absolutt mulig. Jeg anbefaler å kombinere All Day Burn med et keto kosthold for å oppnå best mulig resultat.

   All Day Burn-pillen er laget av 100% naturlige ingredienser. Det burde ikke være noe problem. Likevel anbefaler jeg deg å konsultere legen din først.

   Vennlig hilsen,

   Jasmin

 9. Hvordan vet jeg at dette ikke bare er snakk for å selge produktet raskere? Jeg brukte de siste pengene mine på dette fordi jeg er så usikker på kroppen min

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Estelle,

   Dette er absolutt ikke salgsprat. Jeg har hatt gode resultater med produktet. Hvis du ikke er fornøyd med produktet kan du be om tilbakebetaling fra produsenten (fornøydgaranti).

   Husk at slankepiller ikke er en mirakelkur. Du må kombinere det med en god livsstil for å se raske resultater.

   Vennlig hilsen,

   Jasmin

 10. Hei Jasmin,

  Med tidligere kosttilskudd led jeg alltid av hjertebank som bivirkning. Har du opplevd noen bivirkninger når du bruker All Day Burn?

  • Jasmin Dijkstra

   Hallo Mary,

   Jeg opplever ikke hjertebank. Mest sannsynlig var koffeininnholdet for høyt i tilskuddene du har brukt før.

   Hilsen,

   Jasmin

 11. God morgen,

  Har også bestilt disse pillene. Jeg gikk opp 11 kilo på 7 måneder etter å ha sluttet å røyke. Jeg trener og passer på kostholdet mitt, men ingenting hjelper.
  Vil jeg gå ned i vekt og når kan jeg forvente de første resultatene?

  I dag tok jeg pillene for andre gang. Det er kvalmende, er dette normalt?

  Hilsen Monica

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Monica,

   Godt gjort med å slutte å røyke. Generelt er det mye lettere å gå ned i vekt enn å slutte å røyke :-).

   Å passe på kostholdet er sannsynligvis ikke nok for deg. Jeg anbefaler å følge en keto-diett. Hvis du kombinerer det med slankepillene kan du absolutt se gode resultater.

   Det er ganske vanlig å bli småkvalm i begynnelsen, dette fordi kroppen ikke er vant til virkestoffene.

   Hilsen,

   Jasmin

 12. Jeg er 170 og veier 86 kg. I dag startet jeg med All Day Burn og er veldig nysgjerrig. Siden injeksjonen etter fødselen har jeg gått opp 12 kg på seks måneder, og ikke et gram vil bort.

  Jeg har to små barn selv, og svakheten min er natten når de andre ligger og sover. Jeg håper dette vil ha god effekt. Jeg holder meg unna sukker og gatekjøkken og kombinerer dette med å drikke 2 liter vann per dag. Jeg blir kjempebegeistret om jeg når 79 kg.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Lola,

   Lykke til! Prøv å spise så få raffinerte karbohydrater som mulig, det er de skyldige.

   Hilsen,

   Jasmin

 13. Hei Jasmin,

  Jeg vil gjerne begynne med disse pillene. Jeg veier 78 kg og er 1,73 høy. Jeg er imidlertid bekymret for å få bivirkninger som nevnt tidligere, for eksempel kvalme… Kan dette forhindres? Har alltid travle uker og har ikke tid til å være kvalm eller sove dårlig.

  Håper på svar!
  Vennlig hilsen, Jenny

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Jenny,

   Kvalme er absolutt irriterende, men det er få som opplever det. Du kan forhindre kvalme ved å ta All Day Burn-pillene på full mage.

   Det er også mulig å ta slankepillene om morgenen slik at søvnen ikke blir forstyrret.

   Vennlig hilsen,

   Jasmin

  • Hei Jenny

   Var kvalmen bare de to første dagene?

   Lurer på hvor lang tid det vil ta før man ser resultater

 14. Kan jeg også spørre hvordan det virker hvis man ikke driver med sport? Jeg vil gå ned 15 kg. Og veier nå 94.5 kg. Bestilte en flaske for å prøve det. Du indikerer at du gikk ned 9 kilo på 5 uker hvis jeg forstår det riktig…
  Hvordan kan resten oppnås?

  Med vennlig hilsen

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Celia,

   På det tidspunktet spiste jeg mindre enn vanlig, jeg drev ikke med sport (hadde en skade). Jeg drakk også minst 2 liter vann om dagen.

   Hilsen,

   Jasmin

 15. Kan jeg bruke disse pillene uten diett eller uten trening?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Martin,

   Du kan bruke All Day Burn uten diett eller trening. Resultatene blir selvfølgelig mindre.

   Hilsen,

   Jasmin

 16. Hei alle sammen,

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med All Day Burn med dere. Jeg bestilte pillene i begynnelsen av januar, men det var en liten forsinkelse. Jeg tok 2 kapsler hver dag på tom mage om morgenen. Jeg kjente effekten umiddelbart, jeg fikk mer energi og mindre matlyst. Så jeg gjorde dette hver morgen i nesten 1 måned. Jeg passet bedre på kostholdet mitt (keto diett) osv. Har gått fra 80 kg til 72 kg på under en måned. Jeg er henrykt over resultatet!

 17. Hei Jasmin,

  Jeg har et spørsmål. Jeg har tatt pillene i en uke nå. I tillegg til slankepillene tar jeg også ekstra vitaminpiller 3 ganger om dagen som inneholder kalsium, vitamin D og magnesium. Har det noen innvirkning på slankepillene? Fungerer det dårligere, eller er det ingen endring? Jeg vil gjerne høre fra deg.

  Hilsen Eddy

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Eddy,

   Det er en utmerket kombinasjon. Slankepillene inneholder ikke kalsium, vitamin D eller magnesium. Det vil utvilsomt ha en positiv effekt.

   Vennlig hilsen,

   Jasmin

 18. Er det noen som har erfaring med dette produktet og vekt fra svangerskap?

 19. Hei, jeg nøler med å kjøpe dette produktet. Får du noen bivirkninger av dette? Jeg er 1,61 og veier 76kg og vil gjerne komme meg til 66 kg, men trener ikke. Jeg passer på hva jeg spiser. Går man fortsatt ned i vekt eller må man faktisk trene?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Kaya,

   Du kan bruke All Day Burn helt fint uten å trene. Imidlertid anbefaler jeg deg å være mer oppmerksom på kostholdet ditt. Du kan gjøre dette ved å for eksempel følge en keto-diett eller begrense kaloriene dine (Det gjorde jeg)

   Hilsen,

   Jasmin

 20. Hei, Jasmin

  Jeg har et spørsmål. Før du svelger en kapsel, må du åpne den, eller kan den svelges hel?

  Hilsen,
  Evelynne

  • Jasmin Dijkstra

   Hi Evelynne,

   Du må svelge hele kapselen, så ikke åpne den.

   Hilsen,

   Jasmin

 21. Kan du drikke kaffe med pillene siden den også inneholder koffein?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Agnes,

   Jeg anbefaler ikke å ta All Day Burn med kaffe samtidig. Noen timer etter å ha tatt All Day Burn, kan du drikke kaffe igjen.

  • men tidligere sa du at man kunne… jeg vil åpne kapselen og svelge pulveret med vann. Er ikke det anbefalt?
   Jeg gjør dette på grunn av dyregelatinet i kapselen.

   • Jasmin Dijkstra

    Hei Ikram,

    Du kan åpne den og ta pulveret. Jeg snakket mer om hvordan du skulle svelge kapslene i en standard situasjon.

    Greetings,

    Jasmin

 22. Hei Jasmin, jeg mottok flasken i dag og begynte. Jeg har spist sunnere i 5 uker og drukket mye vann og har gått ned 3 kg. Så jeg håper at fast burn vil hjelpe meg mer. Hvor mange kalorier anbefales for å gå ned i vekt?

  Takk!
  Nysgjerrig ☺️

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Wendy,

   Høres bra ut! Du kan beregne kaloribehovet ditt på denne siden. Med hvileforbrenning og treningsforbrenning kan du se hvor mange kalorier du kan innta for å gå ned i vekt.

   Lykke til!

   Hilsen,

   Jasmin

 23. Hei,

  Et spørsmål. Er det trygt å bruke All Day Burn når du tar antidepressiva? Er produktet skadelig for nyrene?
  Hvor mye koffein inneholder en daglig dose av All Day Burn?

  Hilsen,
  Jocelyn

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Jocelyn,

   All Day Burn er trygt å bruke med antidepressive og belaster ikke nyrene. Den inneholder 200 mg koffein per 2 kapsler.

   Hilsen,

   Jasmin

 24. Hei

  Jeg har brukt All Day Burn i en uke nå, og dette er resultatene mine nå:
  1. dagen: Vekt 16. februar: 79 kg
  7. dagen: Vekt 24. februar: 76 kg

  Gått ned 3 kg på en uke som følge av kombinasjonen nedenfor:
  – All Day Burn
  – Trening 2 til 3 ganger i uken – i en time
  – Ingen fet mat, ikke for mye mat (det positive er at disse pillene hemmer sulten din og får deg til å føle deg mett)

  Jeg er strålende fornøyd med pillene, jeg har en lang vei å gå siden målet mitt er 60 kg, men vi går for det. ?

  Mitt tips: ikke nøl og bare gjør det, hvis du ikke er fornøyd med det gir leverandøren gi deg pengene tilbake.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Sarah,

   Super bra av deg. Jeg ønsker deg lykke til.

   Hilsen,

   Jasmin

 25. Hallo Jasmin

  Takk for vurderingen din og alle svarene så langt. Det har allerede hjulpet meg mye.

  Jeg trener daglig (sykler til jobb og går tur ved lunsjtider), men jeg bruker ikke ofte. Jeg vil også være mer oppmerksom på maten min. Keto er ikke noe for meg, men det begrenser kalorier. Hva anbefaler du for å holde seg til dette? Jeg er 170 cm og veier 82 kg, og er 29 år.

  Jess

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Jess,

   Basert på situasjonen din, tror jeg det ville være best å begrense deg til 2000 kalorier. Etter noen uker (når vekten blir vanskeligere å miste) kan du senke den enda mer.

   Hilsen,

   Jasmin

 26. Hei, i dag mottok jeg produktene som jeg bestilte for 2 dager siden. Er 1,75 m og veier for tiden 95 kg og håper å miste 15 kilo på relativt kort tid (les 6 uker). Så vil jeg gå ned 10 kilo til, men det kan gå litt saktere. Tanken er å trene to ganger i uken, og selvfølgelig ta hensyn til kostholdet mitt. Liker ikke å følge dietter, men det går bra. Jeg vil oppdatere dere om hvordan jeg har det etter 6 uker. Lykke til alle sammen!

  • Jasmin Dijkstra

   Hei hei,

   Fantastisk! Jeg ønsker deg videre suksess!

   Hilsen,

   Jasmin

 27. Jeg vurderer å ta disse pillene også, men har fortsatt noen spørsmål.

  Alle snakker om antall kilo de har gått ned, men har du sett en effekt i centimeter også?

  Og antar at jeg er under 80 kilo og jeg vil ta pillene to ganger om dagen, går det ekstra raskt eller har det ingen effekt?

  Ser frem til svar

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Lucy,

   Tap av omkrets er forskjellig for alle, noen mister mer vekt på magen enn andre kroppsdeler. Du skal ikke bekymre deg for det.

   Jeg anbefaler å starte med anbefalt dose, og så kan du øke den senere.

   Lykke til!

   Hilsen,

   Jasmin

 28. Ti dager, og ingen hjertebank. Jeg bruker den til å trene tørt, i starten veide jeg 54 kilo, i morges veide jeg 50 kilo. Tre ganger kondisjon, tre ganger hele kroppen og 1x Bikram yoga i uken. Ingen ubehagelige bivirkninger og et betydelig drivkraft for trening, jeg synes det er et utmerket produkt.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Bibi,

   Utmerkede resultater, spesielt når det gjelder tørrtrening ?

   Lykke til!

   Hilsen,

   Jasmin

   • Det er synd man ikke kan legge ut bilder av resultatene sine for så langt er det fantastisk for meg.

    • Jasmin Dijkstra

     Hei Bibi,

     Du kan laste opp bildene på https://imgur.com/ og delene lenken her i kommentarene. Du vil motivere mange. ?

     Hilsen,

     Jasmin

 29. Hei alle sammen.

  Jeg er en 20 år gammel kvinne, 1,67 meter høy og veier 95 kilo. Nå har jeg bestilt dette produktet via det originale nettstedet All Day Burn. På grunn av usikkerhet har jeg nå begynt å tenke på om jeg skal kansellere bestillingen min. Har hørt fra noen at slankepiller kan ha bendelorm i seg. Hva med dette produktet? Det skremmer meg selvfølgelig.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Christian,

   Du får ikke bendelorm av slankepiller og absolutt ikke fra All Day Burn. Dette produktet inneholder ingredienser av høyeste kvalitet.
   Du trenger ikke å bekymre deg.

   Hører fra deg om du har andre spørsmål.

   Hilsen,

   Jasmin

 30. Jeg kom over dette nettstedet ved en tilfeldighet og lurte på om det kan brukes i kombinasjon med dekstroamfetamin (medisiner)?
  Jeg har tidligere brukt slanke-te og fått veldig hjertebank av det, derav frykten min.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Luna,

   Du kan bruke All Day Burn i kombinasjon med dekstroamfetamin.

   Jeg anbefaler i ditt tilfelle å ta All Day Burn-pillene under et måltid, i stedet for 30 minutter før.

   Hilsen,

   Jasmin

 31. Ha Jasmin, i dag er min tredje dag. Om morgenen tar jeg en halvannen time før lunsj. Minst 5 timer i mellom. Når jeg tar 2 samtidig føler jeg meg uvel. Jeg lurer på om det er bedre med 2x 1 om dagen og hva resultatene er.

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Perrie,

   Det går også fint. 2 kapsler om gangen kan være ukomfortabelt for noen.

   Lykke til!

   Hilsen,

   Jasmin

 32. Hei! Jeg er Jessica. Jeg har også fått piller… vel…? Jeg lurer på når det er best å ta pillene? Er det smart å ta om kvelden? Eller helst om morgenen, eller spredd utover dagen?
  Jeg vil gå ned 15 kg… og er ikke så aktiv.
  Takk for råd

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Jessica,

   Det er ikke lurt å ta pillene om kvelden; dette kan forstyrre søvnen din. Det jeg anbefaler er å ta en pille 30 minutter før frokost, og den and
   re 30 minutter før lunsj. Du velger hvordan du gjør det.

   Hilsen,

   Jasmin

 33. Hallo, jeg fikk pillene i går og begynte å ta dem i dag. Jeg er nysgjerrig på om de hjelper, jeg veier nå 178 kg og jeg er 1,65m. Jeg trener ikke lenger, men fra i dag begynner jeg å spise sunt.

 34. God morgen Jasmin,
  Tillatt meg å si at jeg virkelig setter pris på responstiden din til alle som har spørsmål om dette, man kommer over mye søppel på internett. De dytter alle slags produkter på deg.
  Jeg har også noen spørsmål og takker på forhånd for åpenheten.
  Er 42 år, kvinne, 1,70m, 69kg, så BMI er grei, er ikke overvektig.
  Selv føler jeg meg mer komfortabel på 63 kilo, en vekt jeg hadde i 7 år, men det er allerede 7 år siden. Alle endrer seg gjennom hormoner, livsstil osv.
  Det står at produktet er gunstig for overvektige. Hva med mennesker som ikke er overvektige? Fungerer det da? Nå i disse Corona-tider begrenser jeg trening til 3x kondisjon i uken ved å gå, har stillesittende jobb. Jeg liker ikke begrensende dietter i det hele tatt, det hjelper meg ned i vekt en stund, men så faller jeg for fristelsen av søtsaker på kvelden og under stress (høres kjent ut, hva?).
  Jeg leste at det hjelper med matlyst. Jeg er imidlertid litt motvillig til å føle jeg ruset. Hvilket kjøp anbefaler du? 3 + 3 gratis eller den tidligere 2 + 1 gratis? Vil du virkelig ikke gå over 2 om dagen?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Karen,

   Jeg setter veldig pris på svaret ditt. Jeg gjør mitt beste for å svare på alle svar så fullstendig og raskt som mulig.

   Du kan selvfølgelig bruke All Day Burn uten å være overvektig. Det er en god fettbrenner og et kraftig apetittdempende middel; det vil sikkert redusere appetitten og du vil bli mett raskere. 3x kondisjon i uken er bra, spesielt i disse tider med corona.

   Personlig valgte jeg 3 + 3 gratis og er fornøyd med hvor lenge det holder. For din situasjon (69 kg til 63 kg) vil jeg tro 2 + 1 gratis holder til ditt bruk.

   Hilsen,

   Jasmin

 35. Hallo Jasmin,

  Jeg vil gjerne gi pillene en sjanse. Etter at jeg sluttet å ta p-piller, gikk jeg opp 5 kg. Jeg vil gjerne starte et mulig svangerskap med sunn vekt. Tror du pillene gjør det vanskeligere å bli gravid?

  Hilsen Heleen

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Heleen,

   All Day Burn-pillene reduserer ikke fruktbarheten din. Jeg anbefaler ikke å bruke dem under svangerskapet.

   Hilsen,

   Jasmin

 36. Hallo, jeg er også i tvil om å bestille dette produktet… Jeg har vært på keto-diett i 2 uker nå, og jeg ser ikke så mye på vekten, men jeg ser i cm… også prøver jeg å trene 4 ganger i uken, og for det bruker jeg en pre-workout som inneholder koffein… Jeg er 1,72 og 76 kilo og vil definitivt gå ned til 65 kilo. Siden disse pillene også inneholder koffein, er anbefalt å slutte med pre-workout?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Linda,

   Jeg er sikker på at All Day Burn-pillene kan hjelpe deg med å gå ned i vekt. Du gjør det allerede bra ved å ta hensyn til kostholdet ditt og ved å trene.

   Det er nok lurt å slutte med pre-workout.

   Hilsen,

   Jasmin

 37. Kjære Jasmin,

  Jeg har pillene hjemme, men leser forskjellige råd om inntaket. Jeg vil ta 2 om dagen, betyr dette 1 en halvtime før frokost, og 1 en halvtime før lunsj? Eller 2 om dagen på en gang?

  På forhånd takk

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Janne,

   Jeg gjorde det slik: 1 kapsel til frokost (en halv time før) og 1 en halvtime før lunsj.

   Hilsen,

   Jasmin

 38. Hei Jasmin,

  Fra hvilken alder kan man bruke All Day Burn-pillene?

  Hilsen,
  Aria

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Aria,

   Jeg kan anbefaler bare slankepiller hvis du er 18 år eller eldre.

   Hilsen,

   Jasmin

 39. Hei!

  Er disse pillene helt trygge?

  Hilsen Myrna

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Myrna,

   Pillene er 100% naturlige og helt trygge.

   Hilsen,

   Jasmin

 40. Hei Jasmin,

  Jeg nøler veldig med å bestille pillene, og er redd for at dette bare er salgsprat… Jeg har veldig lyst til å gå ned i vekt, men med sunn mat og treningen jeg holder på med nå klarer jeg ikke.. Finner ingen vurderinger på andre nettsteder.. Hjelper dette virkelig???

  Jeg ønsker å gå ned 12 kilo; vil jeg lykkes med disse pillene og en sunn livsstil?

  Hilsen,
  Marcella

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Marcella,

   Jeg skjønner at du tviler, det er mange DÅRLIGE slankepiller som Revolyn, NutriFoodz og Ketox24.

   Hvis du ikke klarer å gå ned i vekt med bare sunt kosthold og trening så anbefaler jeg absolutt All Day Burn. Det er definitivt mulig å gå ned 12 kilo til med det.

   Produsenten er så trygg på produktet sitt at det er 90-dagers fornøydgaranti. Hvis det ikke virker for deg så får du pengene tilbake uten spørsmål.

   Hilsen,

   Jasmin

 41. Jeg har hatt kapslene hjemme i 3 dager nå. Problemet er at jeg ikke klarer å svelge kapsler. Jeg prøvde å blande pulveret med vann, men det ble en slags skitten klump. Det jeg gjør nå er å åpne kapslene og blande pulveret med melk. Kan det ødelegge?

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Laura,

   Det er ikke noe problem. Beklager det sene svaret. Det er veldig travelt med krisen.

   Hilsen,

   Jasmin

 42. Hei hei!

  Jeg bestilte også pillene, etter svangerskapet sitter jeg igjen med en del ekstra kilo. Jeg veier nå rundt 89 kilo og vil ned til 68 kilo.
  Jeg klarte ikke å gå ned i vekt på den «normale» måten. Fra i morgen starter jeg med 4 piller om dagen.

  Håper dette vil fungere, slik at jeg kan føle meg hjemme i kroppen min igjen ??!

  • Jasmin Dijkstra

   Hei Lott,

   Du vil helt sikkert lykkes! Pass på kaloriene dine :).

   Lykke til!

   Greetings,

   Jasmin

 43. La nettopp inn en ordre. Jeg er nysgjerrig.
  Ønsker å gå ned 12 kilo. Jeg kommer tilbake til dette om 5 uker.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here