Topp 5 Beroligende Tabletter Som Faktisk Fungerer (uten resept)

juni 2024
9
stress

Sliter du med stress eller er du utbrent? Føler du på angst? Har du lite energi?

Du kjenner sikkert på følelsen at du aldri kommer til å bli kvitt disse symptomene, men det er ikke nødvendigvis sant.

I løpet av de siste årene, har du sikkert lagt merke til hvor mange beroligende piller og andre anti-stress produkter som har blitt solgt på apotek.

Fungerer virkelig disse stoffene? Eller er det bare placebo effekten?

Siden jeg er en ernæringsfysiolog, har jeg gjort lest mye om alle beroligende tabletter som finnes. På bakgrunn av dette, har jeg laget en topp 5 liste over produkter som faktisk hjelper mot utbrenthet, stress og angst.

Fungerer beroligende tabletter egentlig?

Før vi kan argumentere for effekten av beroligende tabletter, er det viktig å forstå hva slags type tabletter som finnes. Generelt sett deler man de opp i en av to kategorier:

 • Syntetiske
 • Naturlige

Syntetiske Produkter
Syntetiske produkter er laget av syntetiske stoffer som er designet for å fremme en beroliget følelse. Disse kan være effektive, men det er viktig å merke seg at syntetiske produkter er a) bare tilgjengelige med resept og at de b) er avhengighetsskapende.

Naturlige Produkter
Naturlige produkter består kun av forskjellige naturlige planteekstrakter. Derfor er ikke naturlige produkter avhengighetsskapende slik som de syntetiske produktene, og de har dermed langt færre bivirkninger.

Det høres supert ut, men vi vil vite om de er effektive.

Før jeg svarer på det spørsmålet må jeg tilsi at jeg har lest mer enn 60 rapporter og har gått igjennom de svarene de har funnet, samt gått igjennom ingrediensene som de bruker til å lage disse beroligende tablettene. Resultatet jeg har kommet frem til viser at de har et utrolig potensiale til å redusere stress, utbrenthet og angst.

Topp 5 Beste beroligende produkter

Nei.NavnEffektivitet
1ProRest Plus10/10
2Restilen7/10
3Nytol Herbal3/10
4Kalms2/10
5Bach Rescue Remedy1/10

1. ProRest Plus

ProRest PlusDette er de beste beroligende tablettene jeg har testet. Med disse pillene flipper du å føle mer på stress og angst. Du får motivasjon til å gjøre ting igjen.

Komposisjonen er patentert, noe som gjør ProRest Plus bedre enn konkurrentene. ProRest Plus inneholder de beste og reneste ingrediensene for at du skal kunne slappe av bedre: Serenzo™, KSM-66®, Saffr’Activ®, SOD B Extramel®, Aquamin™ Mg og 8 andre aktive ingredienser.

ProRest PlusFlere forskningsstudier har vist at ProRest Plus tabletter reduserer stress og angst [1] [2].

Ut ifra personlig erfaring, har ProRest Plus vist seg å ha livsendrende potensiale. I fjor hadde jeg mye angst og stress som jeg regnet med var et resultat av at jeg var blitt utbrent. Annenhver dag slet jeg med hjertebank, hjernetåke og panikkangst. Det gjorde det utrolig vanskelig å fokusere på målene mine.

Jeg bestemte meg for at nok var nok og bestilte en onlineordre for ProRest Plus. Jeg brukte en verdikode som ProRest Plus tilbyr hvor du kan kjøpe 3 pakker og få 3 pakker gratis. Det er en god idé å få med noen gratis pakker, da du kanskje trenger dem i fremtiden.

Pakken var veldig behjelpelig, jeg kunne ikke se eller gjette hva som var inni pakken etter den hadde blitt levert neste dag.

Advarsel: ProRest Plus tabletter er kanskje ikke bra for gravide eller ammende kvinner. Sjekk alltid ut ingrediensene med en doktor før inntak

ProRest Plus PilRutinen min bestod av en tablett om morgningen og en før jeg la meg om kvelden. Jeg merket en forskjell omtrent 30 minutter etter jeg hadde tatt den første tabletten! Stramheten rundt brystet mitt ga seg, jeg kunne føle at jeg pustet dypere og jeg kunne endelig tenke klart.

Den angst følelsen var helt bort og det var også min grunnløse bekymring. Jeg kunne endelig gjøre de tingene jeg likte å gjøre, motivasjonen min var tilbake, og søvnkvaliteten økte dramatisk. Personlig, er jeg en stor tilhenger av ProRest Plus. Det føles utrolig godt å få tilbake mitt angst-frie liv!

Oppsummert:

 • Effektivitet 10/10
 • Beste beroligende medisinen
 • Trenger ikke resept
 • 100% naturlig
 • Får bedre humør
 • Begrenser angst
 • Reduserer stress
 • Bedre søvnkvalitet
 • Støttet av forskning

Sjekk ut prisene på ProRest Plus her >>

Officiell rabattsida

2. Restilen

restilenDet 2. produktet på listen over beroligende tabletter er Restilen. Disse anti-stress tablettene er kjent for at de roer deg ned og du opplever bedre søvnkvalitet.

 • Effektivitet 7/10
 • Bedre humør
 • Roer deg ned
 • 100% Naturlig
 • Forbedrer søvnkvaliteten

Hovedkomponenten i Restilen er: Ashwagandha.

Ifølge forskning, fungerer Ashwagandha som et beroligende stoff.

ProRest Plus er billigere enn Restilen og fungerer mye bedre. Derfor anbefaler jeg ProRest Plus.

Sjekk ut prisene på Restilen her >>

3. Nytol Herbal

nytol

Nytol Herbal er et produkt som virker mot angst, slapphet og stress. Produsenten bak Nytol er Omega Pharma Ltd.

Ingrediensene i Nytol Herbal er: Humle, Valerian and pasjonsblomst.

Humle er hovedingrediensen i Nytol Herbal. Mange studier has vist at Humle kan hjelpe mot depresjoner [3].

Jeg anbefaler dette produktet hvis du ser etter et billig alternativ som vil øke humøret ditt.

 • Effektivitet 3/10
 • Øker humøret litt
 • Slapper av litt bedre

Sjekk ut prisene på Nytol Herbal her

4. Kalms

kalmsKalms er en av de mest populære beroligende tablettene. Produsenten mener at produktet vil få deg til å slappe av og senke stressnivået.

Vi har prøvd disse tablettene selv, og de hadde ikke så god effekt.

Hvis du tar en titt på ingrediensene til tablettene, kan du se hvorfor de ikke hadde noen effekt.

Den eneste aktive ingrediensen i Kalms er: Valerian.

Det er ikke gjort nok forskning på Kalms enda. Ifølge de fleste forskere, er det ingen bevist effekt enda [5].

 • Effektivitet 2/10
 • Nesten ingen effekt
 • Underdosert

Sjekk ut prisene på Kalms her

5. Bach Rescue Remedy

rescueRescue Remedy er den siste beroligende medisinen på listen vår. I motsetning til de andre produktene jeg har nevnt, er Rescue Remedy administrert med dråper i stedet for tabletter.

Det positive er at Rescue Remedy er tilgjengelig nesten overalt. Du kan finne de på ethvert apotek. Dessverre er det også det eneste som er positivt med Rescue Remedy.

Det er på grunn av dette: Rescue Remedy har ingen aktive ingredienser. Den eneste ingrediensen er Drueekstrakt som inneholder alkohol, og derfor er Rescue Remedy veldig omstridt i forskningsmiljøet.

Jeg anbefaler at du holder deg unna Rescue Remedy … med mindre du liker smaken av drueekstrakt!

 • Effektivitet 1/10
 • Tilgjengelig overalt
 • Inneholder alkohol
 • Er ikke støttet av forskning

Sjekk ut prisene på Rescue Remedy her

Konklusjon

Det er mange produkter tilgjengelige som hjelper med å føle deg rolig og som reduserer stress. Mange produkter fungerer ikke og er kun sløsing med penger.

I følge min egne erfaring, og erfaringen til andre, er det kun ProRest Plus som fungerer bra mot stress, utbrenthet og angst.

ProRest Plus inneholder mer enn 10 aktive ingredienser som er riktig dosert. ProRest Plus er det eneste naturproduktet som har en bevist effekt.

Dr. Sarah Jones er en registrert ernæringsfysiolog. Dr. Jones tok sin Master of Applied Human Nutrition fra Oxford University. Dr. Jones har også en Ph.D. i Human Nutrition fra Johns Hopkins University.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg kjøpte Kalms på apotek og de fungerte ikke i det hele tatt. En venn anbefalte ProRest Plus, og jeg bestemte meg for å prøve det ut. Jeg tok 1 tablett om morgningen og følte meg roli hele dagen! Stresset mitt er mer håndterlig nå etter at jeg begynte med ProRest Plus. Jeg er veldig fornøyd, du betaler litt mer men kvaliteten er utrolig.

  • Hei Erik,

   Kalms fungerer ikke, det er kun placeboeffekt. Du får det du betaler for til den prisen. Jeg er glad for at du føler deg bedre.

  • Hei Erik, jeg bestilte akkurat Resilen. Hvor lang tid bruker leveringen?

   • Det tok omtrent 2 dager for meg tror jeg

 2. Jeg har brukt ProRest Plus tabletter i over seks måneder og de har forandret livet mitt. Jeg hadde ofte mye stress, og ble fort overarbeidet. Jeg startet med ProRest Plus og jeg har fått en indre ro i meg nå. Jeg bruker ikke lenger ProRest Plus tabletter og føler meg bedre enn noen gang.

 3. Hei Sarah,

  Jeg tar ProRest Plus hver dag og det fungerer utmerket… Men jeg er litt bekymret for å bli avhengig. Kan du gi meg mer informasjon om dette?

  Inger

  • Hei Inger,

   ProRest Plus er ikke avhengighetsskapende, så ikke bekymre deg!

 4. Kan jeg ta ProRest Plus sammen med mine anti-depressivtabletter?

  Hilsen, Anita

  • Hei Anita,

   Det bør ikke være noe problem. Legen din skal kunne svare på dette med sin ekspertise, men jeg er ikke klar over noen uheldige forbindelser mellom ProRest Plus og kjente ante-depressivpiller.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here