5 produkter som forstørrer din Penis og forbedrer dine Ereksjoner

oktober 2023
11
kleine peepee

Mange menn vil ha en større penis og en bedre ereksjon. Det gir jo mening, fordi de fleste damer liker en større, tykkere, lengre og hardere penis.

Men, likevel virker det som mange menn har en en penis som er for liten og  de sliter ofte av en impotens eller svak (kortvarig) ereksjon.

Mange studier viser til at kvinner foretrekker en partner med en stor penis som fungerer bra [1] [2] [3]. Kvinnene syns det er viktig fordi det fremstiller maskulint. Kvinner finner også tilfredsstillelsen av sex mye bedre når penisen er stor og hard.

Forskning viser at størrelsen og ereksjonen absolutt gjelder.

Du har mest sannsynlig hatt disse tankene i hodet ditt:

“Hva om du har en liten penis?”

“Hva om du sliter med impotent penis?”

“Har du fortsatt mulighet hos kvinnene?”

“Hvordan kan jeg forstørre penisen min?”

Ikke fortvil, det er mange måter å gjøre penisen lenger og tykkere.

Fortsett å les for å finne ut av hvordan du lettere og raskere kan få en større og hardere penis.

Hvordan få en Større Penis

De fleste metodene for å forstørre din penis er utrygge og er ikke støttet opp med vitenskapelig forskning.

 • Penis operasjon: Farlig og dyrt
 • Penis pumpe: Farlig og gir resultater sakte
 • Jelqing: Farlig, gir resultater sakte og er ineffektivt
 • Pills and creams: Trygt, og gir lettest resultater

Penis operasjon er en enkel metode for å forstørre en liten penis. Men, det er mange risikoer involvert i en slik operasjon. Slike operasjoner er veldig dyre og veldig farlige, det beste er å unngå denne metoden for å få større penis.

Bruk av pensipumpe er også et alternativ, men resultatene vil bare være midlertidig. Med dette redskapet kan du pumpe blodet i kroppen din til penis, etter litt tid vil penis falle igjen. Dette kan være veldig farlig, hvis det ikke blir gjort på riktig måte.

Jelqing hjelper deg med å forstørre penis ifølge mange mennesker fra forskjellige forumer. Men det er dessverre ingen vitenskapelige bevis for å støtte opp dette. .

Den beste måten for å forstørre din penis er å bruke piller og kremer. The er mange vitenskapelige beviser som støtter dette. Det er ingen risiko som har utviklet seg og denne metoden er billigst.

I denne artikkelen kan du lese om de Top 5 produktene for å gjøre lillemann større og hvordan bli kvitt dine problemer med ereksjon.

Topp 5 produkter som vil Forstørre din Penis og Forbedrer Dine Ereksjoner

De 5 valgte produktene er rangert etter kvalitet, effektivitet og hvor hurtig du åpner resultat. Kvaliteten på produktet er mye viktigere enn prisen på produktet for oss. Du skal aldri kutte ned når det angår din helse.

Fraskriving av ansvar: Alle produkter som er i vår Topp 5 liste are basert på vitenskapelige forskning og på vår og våre kunders resultater. Vi kan ikke garantere resultatene i denne artikkelen. Resultatene kan varierer fra person til person. Derfor, kjøp alltid et produkt der du får garanti på at du får penger tilbake.
No.NameResults
1Member XXL6-9 cm growth in 6 months
2Eron Plus4-6 cm growth in 6 months
3Expansil Cream4-6 cm growth in 6 months
4Semaxin2-4 cm growth in 6 months
5L-Arginine1-2 cm growth in 6 months

1. Member XXL

member xxl

Dette er det beste produktet vi har testet for å få en større penis. Med Member XXL er mulig å få en vekst på 6-9 cm innen 6 måneder. Member XXL vil også hjelpe menn som har problemer med å få ereksjon.

Member XXL inneholder de sterkeste ingrediensene for tykkere, lenger, hardere og større penis: Kinesisk sitron ekstrakt, Ginseng rot ekstrakt, L-Argininhydroklorid, Serenoa repens, Piper nigrum L. og Crocus sativus L.

Mange studier viser til at Member XXL piller gjør penisen din tykkere og vil gjøre at penis vokser 1-2 cm lenger per måned [4] [5] [6].

Siden Member XXL har fått masse oppmerksomhet fra forskere og media, har jeg valgt å teste det ut.

Note: Hvis du sliter med ereksjon dysfunksjon, anbefaler vi Eron Plus.  Ved bruk av dette produktet kan du bli kvitt denne dysfunksjonen og forstørre din penis samtidig

Jeg har vært usikker rundt min penis størrelse hele mitt liv. Det kan hende du ikke tror på meg, men jeg har blitt valgt bort mange ganger fordi jeg hadde en liten penis. Dette har hatt stor innvirkning på min selvtillit.

Siden jeg er en sexolog doktor, har jeg gjort mye forskning på produkter som kan forstørre penisen din. Et av de beste produktene jeg har funnet er Member XXL. Det er anbefalt å bruke Member XXL daglig for 6 måneder for å oppnå mest optimale resultater.

Jeg hadde bestilt Member XXL fra den offisielle siden deres. Jeg hadde valgt 6 måneders pakken, som gir deg 6 pakker for prisen av 3. Denne kampanjen er midlertidig og jeg vet ikke om denne fortsatt gjelder.

Jeg tok 2 piller hver dag i 6 måneder, en til frokost og en til lunsj. Etter en måned merket jeg at penisen min hadde blitt litt tykkere og 1 cm lenger. Jeg la også merke til sexlysten min var mye høyere og ereksjonene ble sterkere.

Etter 6 måneder hadde penisen vokst 7 cm, og størrelsen og tykkelsen hadde også drastisk økt.

Ikke overbevist enda? På denne siden kan du lese om andre brukere sine erfaringer. Det er mulig å fortelle om sine egne erfaringer.

Oppsummering:

 • Behandler ED
 • De tryggeste produktet
 • 100% sunt og naturlig
 • Enorm økning i høyde
 • Fantastisk økning i omkrets
 • Enorm økning i tykkelse
 • Vokser opp til 6-9 cm innen 6 måneder

Sjekk ut priser hos Member XXL her

2. Eron Plus

eron plus

Dette produktet er ment for menn med ereksjonsproblemer. Men, likevel fungerer dette produktet veldig bra hvis du vil ha en større penis.

Eron Plus er satt sammen av komponenter som forbedrer ereksjonen din og, etter du har brukt den lenge, vil den også forbedre størrelsen din.

Når du kjøper Eron Plus får du med to produkter:

 1. Eron Plus: ta det daglig for å forstørre penisen og forbedre ereksjonen
 2. Eron Plus Before: ta det 2 timer før du skal ha sex for å stimulere ereksjonen med direkte

Dette er et produkt som dekker alt, for å gjøre lillemann større og for å få den til å fungere bedre.

Forskning viser at ereksjonsproblemer kan bli løst ved bruk av Eron Plus i 6 måneder [7] [8]].

Vil du lese om erfaringen til andre brukere av Eron Plus? På denne siden kan du lese anmeldelser fra andre brukere, og du kan også gi din egen anmeldelse.

Oppsummering:

 • Beste middelet for dysfunksjonell ereksjon (impotent)
 • Ekstrem hard ereksjon
 • Vokser i lengden
 • Vokser i omkrets
 • Vokser i tykkelse
 • Vokser opp mot 4-6 cm innen 6 måneder

Sjekk prisen på Eron Plus her

3. Expansil Cream

expansil cream

Dette er det beste produktet å velge for de som ikke liker å ta piller. Expansil cream er en spesiell krem satt sammen for å forstørre penisen og bekjempe problemer med ereksjon.

Dette er de aktive ingrediensene i Expansil Cream: Rosa Canina frøolje, Mentha Piperita bladolje, Gimkgo Biloba bladekstrakt, Aloe Barbadensis blad Juice og Arnica Montana Flower ekstrakt.

Hver og en av ingrediensene i Expansil Cream vil hjelpe deg med å forstørre din penis. Dette er vist gjennom flere studier om ingrediensene som er i Expansil Cream [8] [9.

Du skal påføre kremen daglig i en sirkulær bevegelse på penis. Resultater vil være synlige innen en måned

Expansil Cream har ingen risiko og vil øke sexlysten og styrken på ereksjonen din.

Oppsummering:

 • Risikofritt
 • Vokser i lengden
 • Vokser i omkrets
 • Vokser i tykkelse
 • Vokser opp til 4-6 cm innen 6 måneder

Sjekk prisene til Expansil Cream her

4. Semaxin

semaxin

Semaxin er en perfekt middel for å få penisen større og få en sterkere utløsning. Dette produktet har vært på markedet siden 2015 og det har hjulpet mange menn allerede.

En sterk utløsning og ereksjon er viktig, da kommer du få en bedre tilfredsstillelse under sex.

Semaxin inneholder aktive ingredienser som bidrar til forstørring av penis. Produktet inneholder: N-acetyl-L-cysteine, Protein gress rot ekstrakt, Selenium SeLECT®, Fruktpure ekstrakt, Saffron blomst ekstrakt og Spotted opsala ekstrakt.

Dette produktet er ment for menn som vil ha en kraftigere orgamse og utløsning og i tillegg med en bonus med å få en større penis.

Oppsummering:

 • Kraftigere utløsning
 • Kraftigere orgasme
 • Kraftigere ereksjon
 • Vokser opp til 2-4 cm innen 6 måneder

Sjekk prisene til Semaxin her

5. L-Arginine

l-arginine

Denne substansen er en aminosyre som ikke befinner seg i et menneskelig kosthold. Aminosyrer er byggesteinene i menneskekroppen. L-Arginine har mange vitenskapelige fordeler som er bevist.

Først og fremst, det har en positiv effekt på menn med impotent ereksjon. En daglig dose på 1.5-5 gram ser ut som til å forbedre dysfunksjonell ereksjon [10].

Det andre, L-Arginine forbedrer blodomløpet til penis. Dette gjør deg hardere og større [11].

L-Arginine kan nesten fås tak i overalt, velg derfor et merke du kan stole på.

Oppsummering:

 • Bedre ereksjoner
 • Vokser lite i lengde
 • Vokser i omkrets
 • Vokser i tykkelse
 • Vokser opp til 1-2 cm innen 6 måneder

Sjekk prisene til L-Arginine her

Konklusjon

Vi har gjort omfattende forskning for alle produktene på markedet. Vi konkluderer med, det er produkter som kan forstørre penisen din der ute. Disse produktene kan også behandle din dysfunksjonelle ereksjon.

Ville du likt hvis du kunne forstørre penisen trygt og raskt? Hvis dette er situasjonen, anbefaler vi Member XXL. Dette produktet kan forstørre din penis raskest og enklest. Etter man har brukt Member XXL i en lang periode, kan man forvente en vekst opp mot 6-9 cm lengde. Omkretsen og tykkelsen vil øke med noen få centimeter.

Sliter du med ED og vil forstørre penisen din samtidig? Hvis det er situasjonen, anbefaler vi Eron Plus. Alle studiene viser til at ingrediensen i Eron Plus har en bra effekt når det kommer til ereksjoner som varer lenge.Det har blitt vist at Eron Plus har en sterk påvirkning og påvirkning på størrelsen av penis. Etter en langvarig bruk av dette produktet kan ereksjonsproblemer bli bedre og en penis kan forventes å vokse 4-6 cm.

Ofte stilte spørsmål om penisforstørrelse

Hvordan forstørrer du din penis?

Det er mange produkter som kan hjelpe deg med dette. Vi har testet alt og Member XXL viser den raskeste og beste resultatet.

Hvor fort vil du se resultater?

Dette kommer ann på hvilket valg du gjør; med en operasjon vil det ta deg noen få måneder før penisen din vil fungere som normalt. Med piller og krem vil det ta hvertfall ta 1-6 måneder.

Er det trygt å forstørre penisen din?

Ved valg av operasjon eller bruk av penispumpe vil bære med seg risiko. We anbefaler derfor at du bruker piller eller krem som Member XXL og Expansil Cream.

Hvordan velger du riktig produkt?

Det er mange forskjellige valg du kan gjøre for å forstørre penisen din. Men noter deg at mange følger det med risiko. Det er best at du snakker med din lege. Din lege kan gi deg riktige råd angående din situasjon.

11 KOMMENTARER

 1. Jeg har slitt med ereksjonsproblemer grunnet overdrevent inntak av alkohol i mange år. Jeg trodde at penisen min var for liten. Jeg er veldig glad for at jeg testet ut Eron Plus, det endret livet mitt. Jeg kan nå ha sex med min kone lenge uten at ereksjonen forsvinner. MIn kone fortalte meg nå nylig at penisen min føles mye større og lenger. Vårt sex liv er fantastisk nå.

 2. Jeg har prøvd nesten alle produktene for å forstørre penisen min, men ingenting har funket. Jeg har brukt Member XXL i 7 måneder og jeg kunne ikke tro mine egne øyne etter en måned. Jeg har fått en 7 cm lenger penis og omkretsen har økt med 3 cm.

  • Hei Filip,

   Hyggelig å høre at du har fått bra resultater.
   Lykke til!

 3. Hei Peter. Jeg har brukt Member XXL i 4 måneder nå og jeg kan se en forskjell på noen få centimeter i lengde og omkrets .. hvor lenge kan penisen min fortsette å gro?

  • Hei Isak,

   Du kan bruke Member XXL i 6-12 måneder, etter dette vil du se lite endring i resultat.

 4. Hei Peter,
  Jeg vurderer å bestille Member XXL, men jeg har fortsatt noen få spørsmål.
  1. Er resultatet permanent?
  2. Er det risiko assosiert med helse med å bruke produktet?

  • Hei Youssef,

   1. Ja, resultatet vil være permanent med bruk av behandlingen i 6 måneder.
   2. Nei, er ingen risiko ved bruk av Member XXL.

 5. Kjæresten min har en liten penis, sexen er derfor ikke hva den kunne vært. Jeg er veldig nysgjerrig om dette vil hjelpe.

  • Hei Hanna,

   Ja, gi oss gjerne en oppdatering ?

   • Hei alle sammen !! Kjæresten min tok Member XXL gi 6 måneder og resultatene er helt utrolig. Etter måned nummer to var penisen hans litt større og sexenvar mye bedre fordi han også fikk en hardere ereksjon. Nå er han på den siste flaske og jeg er nødt til å si at sexlivet vårt er 1000x bedre.

 6. For et fantastisk produkt. Min lille venn har nå blitt en større venn.?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here