Personvern

Besøkendes personvern på www.fitness101.nl er veldig viktig for oss. Vi innser også at konfidensialiteten til personlig informasjon er viktig for deg. Nedenfor viser vi hvilke typer informasjon vi samler inn og hva vi bruker denne informasjonen til.

Loggfiler

Som de fleste nettsteder, samler vi inn data i loggfilene våre. Dette inkluderer IP-adressen din, nettleserdataene dine (for eksempel Firefox eller Internet Explorer), internettleverandøren din, nettleseren din, tidspunktet for besøket og hvilke sider du har besøkt.

Informasjonskapsler og nett beacons

Noen ganger bruker vi informasjonskapsler og nettfyr for å lagre informasjon som dine personlige preferanser. Du trenger for eksempel ikke å oppgi navn og e-postadresse hver gang du legger igjen en kommentar. Et annet eksempel er informasjonen som er lagret i en informasjonskapsel hvis du har påloggingsrettigheter for dette nettstedet.

Vi viser annonser fra tredjeparter på nettstedet vårt www.fitness101.nl (for eksempel fra Google Adsense). Noen av disse annonsørene bruker teknologi som informasjonskapsler og nettfyr når de annonserer på nettstedet vårt.

Som et resultat samler disse nettstedene også informasjon som IP-adressen din, internettleverandøren din, nettleseren din og noen ganger om du har installert flash. Denne informasjonen kan brukes til geografisk målretting (f.eks. Ledige stillinger i Amsterdam for folk fra Amsterdam) eller til annonser basert på nettstedene du tidligere har besøkt (f.eks. matlagingsannonser hvis du besøker mange matlagingsider)

DoubleClick DART-informasjonskapsler

Det er også mulig at DART-informasjonskapsler brukes til å vise annonser fra Google DoubleClick. Disse informasjonskapslene blir plassert når du besøker et nettsted som bruker Google DoubleClick-annonser (inkludert noen Google Adsense-annonser). Denne informasjonskapselen brukes til å vise annonser som samsvarer med besøkende preferanser (interessebasert målretting).

Annonsene som vises kan være relatert til nettstedene du har besøkt tidligere. Hvis du for eksempel har besøkt musikkonsertsteder, kan du se reklame for musikkonserter senere mens du er på et ikke-relatert nettsted, for eksempel et fotballnettsted. DART bruker kun informasjon som ikke kan spores tilbake til personlig informasjon. Den oppbevarer ingen personopplysninger som navn, adresse, banknummer osv.

Du kan avslutte abonnementet på denne tjenesten via neste side. http://www.google.com/privacy_ads.html

Nettstedsanalyse

Dette nettstedet bruker statistikkprogrammer som Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker «informasjonskapsler» (tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA.

Google bruker denne informasjonen for å holde oversikt over hvordan du bruker nettstedet, for å sammenstille rapporter om nettstedaktivitet for nettstedoperatører og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk. Google kan gi denne informasjonen til tredjepart hvis Google er juridisk forpliktet til å gjøre det, eller i den grad disse tredjepartene behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke kombinere IP-adressen din med andre data som Google har. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din. Imidlertid påpeker vi at i dette tilfellet kan du ikke være i stand til å bruke alle funksjonene på dette nettstedet. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til behandling av informasjonen av Google på den måten og til de formålene som er beskrevet ovenfor.

Slå av informasjonskapsler

Du kan velge å deaktivere disse informasjonskapslene i din egen nettleser eller for eksempel gjennom en brannmur som Norton Internet Security. Dette kan påvirke bruken av dette nettstedet og spesielt interaksjonen med et nettsted. Dette kan for eksempel forhindre deg i å logge deg på fora eller brukerkontoer.

Det er ikke noe poeng i å slette informasjonskapsler. Neste gang du besøker et nettsted, opprettes en ny informasjonskapsel.